Domácí sýry /

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zah...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rubášová, Petra, 1970- (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: V Brně : CPress, 2018
Vydání:2. rozšířené vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi. Nakladatelská anotace
Popis jednotky:Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:159 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN:978-80-264-2002-6