Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Fortuna,
2001
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01455ma 2a2200337 454500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4239700000029607 | ||
005 | 20221205215823.0 | ||
008 | 0411s2001----xr ---------u-------cze-d | ||
015 | |a cnb001091593 | ||
020 | |a 80-7168-788-X |q (brož.) : |c Kč 99,00 | ||
035 | |a (OCoLC)51186436 | ||
040 | |a NJG501 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.55:637.5 | ||
080 | |a (075.3) | ||
080 | |a (083.12) | ||
100 | 1 | |a Sedláčková, Hana |4 aut |9 12212 | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů 4 : |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / |c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Fortuna, |c 2001 | ||
300 | |a 93 s., [16] s. obr. příl. : |b barev. il. ; |c 30 cm | ||
650 | 0 | 9 | |a cookery (meat) |2 eczenas |9 19496 |
653 | |a kuchařství |a vaření |a jídla |a příprava |a technologie |a drůbež |a ryby |a zvěřina |a recepty |a učebnice |a střední |a školy | ||
655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas |9 17787 | |
655 | 9 | |a textbooks (secondary) |2 eczenas |9 19492 | |
700 | 1 | |a Nodl, Ladislav, |d 1929-2008 |7 jn20001005219 |4 aut |9 19497 | |
700 | 1 | |a Řešátko, Jaroslav |4 aut |9 12244 | |
901 | |b 9788071687887 |f 1. vyd. |o 20020527 | ||
910 | |a NJG501 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 23353 |d 23353 | ||
993 | |0 0 |1 423970060780 |4 0 |6 6415_ |7 0 |9 27630 |b 0 |c 60780 |d 2014-04-11 |e 0 |f DOSP |g 641.5 |h 99.00 |l DOSP |r 2024-07-03 |t 5 |w 2022-10-04 |y KN |