Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Sedláčková, Hana (Autor), Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor), Řešátko, Jaroslav (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Fortuna, 2001
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01455ma 2a2200337 454500
001 4239700000029607
005 20221205215823.0
008 0411s2001----xr ---------u-------cze-d
015 |a cnb001091593 
020 |a 80-7168-788-X  |q (brož.) :  |c Kč 99,00 
035 |a (OCoLC)51186436 
040 |a NJG501  |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.55:637.5 
080 |a (075.3) 
080 |a (083.12) 
100 1 |a Sedláčková, Hana  |4 aut  |9 12212 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů 4 :  |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy /  |c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2001 
300 |a 93 s., [16] s. obr. příl. :  |b barev. il. ;  |c 30 cm 
650 0 9 |a cookery (meat)  |2 eczenas  |9 19496 
653 |a kuchařství  |a vaření  |a jídla  |a příprava  |a technologie  |a drůbež  |a ryby  |a zvěřina  |a recepty  |a učebnice  |a střední  |a školy 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas  |9 17787 
655 9 |a textbooks (secondary)  |2 eczenas  |9 19492 
700 1 |a Nodl, Ladislav,  |d 1929-2008  |7 jn20001005219  |4 aut  |9 19497 
700 1 |a Řešátko, Jaroslav  |4 aut  |9 12244 
901 |b 9788071687887  |f 1. vyd.  |o 20020527 
910 |a NJG501 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 23353  |d 23353 
993 |0 0  |1 423970060780  |4 0  |6 6415_  |7 0  |9 27630  |b 0  |c 60780  |d 2014-04-11  |e 0  |f DOSP  |g 641.5  |h 99.00  |l DOSP  |r 2024-07-03  |t 5  |w 2022-10-04  |y KN