Kuchyně chovatele a zahrádkáře : Drůbež, drobné domácí zvířectvo, zelenina, ovoce, vejce, houby /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Fialová, Juliana, A. (Autor), Novotný, Josef (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1974
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Česká kuchyně.
Autor: Večeřová, Eva, a další
Vydáno: (2000) -
Domácí konzervování ovoce a zeleniny /
Autor: Hostašová, Božena, a další
Vydáno: (1987) -
Zelená kuchyně /
Autor: Skorňakov, Sergej M., a další
Vydáno: (1988) -
Encyklopedie pro zahrádkáře.
Autor: Kutina, Josef
Vydáno: (1982) -
Vaření po celý rok : Praktický průvodce
Vydáno: (1997)