V noci chodím pouští - Kasal, Jiří (Palme!, 2024)
Akční thriller, ve kterém se hlavní hrdinka, česká zdravotní sestra, vrací z Ruska na pohřeb svého bratra. Jenže - v Rusku nepracovala jako sestra a vrací se i pro pomstu.