Případ mizejících nevěstek - Novotná, Martina, 1983- (MOBA, 2024)
Historická detektivka odehrávající se za panování Václava II. líčí další případ Tadeáše z Příhraz, který se tentokrát snaží prokázat nevinu velitele nymburských městských biřiců Hostivíta z Hořátve.