Stanforthská tajemství - Beverley, Jo, 1947-2016 (Baronetka, 2016)
Lady Chloe Stanforthová je teprve třiadvacetiletá vdova, která spravuje rodové sídlo Delamere Hall po manželově smrti úplně sama. Ačkoli k velkému domu u moře nesmírně přilnula, bude si muset najít nové útočiště, protože sídlo zdědil manželův příbuzný Justin Delamere, jehož kdysi tajně milovala. Její situaci navíc komplikuje řada záhadných, nevysvětlitelných událostí, které se odehrály během uplynulých dvanácti měsíců...