Nedočkavý motýlek : říkanky a hádanky pro nejmenší dětičky - Nováková, Zdenka (Nakladatelství Flétna, 2015)
Krásně ilustrovaná kniha říkanek a hádanek pro nejmenší dětičky potěší všechny předškoláčky. Pocvičí jejich paměť, představivost i výslovnost. Tématem básniček a hádanek je kromě přírodního světa zvířátek, květin, hub nebo stromů a jejich plodů také svět kolem nás. Půvabné rytmické verše čekají na své zhudebnění. Ahoj děti, vítejte, hrajte si a zpívejte s touto knížkou, kterou vám teď s radostí předkládám