Cesta ke hvězdám - Rosen, Renée (Metafora, 2025)
V New Yorku se můžete ztratit v davu. Alespoň v to zoufale doufá Glorie Downingová, která se po zničujícím rodinném skandálu snaží znovu objevit sama sebe. Je připravená na celkovou změnu svého života a touží poznat přítelkyni, o kterou se bude moct opřít – v tu chvíli jí do cesty vstoupí mladá idealistická žena jménem Estée Lauder. Jejich náhodné setkání Gloriin život navždy změní.Estée sní o úspěchu a o tom, že se stane známou značkou jako Elizabeth Arden, Helena Rubinstein nebo Revlon. Než se Glorie naděje, je vtažená do honby za posláním své nové přítelkyně, a zatímco se Estée impulzivně vrhá do světa obchodu, Glorie začíná objevovat své vlastní talenty. Poté, co získá práci v Saks Fifth Avenue, nejluxusnějším newyorském obchodním domě, najde Glorie své místo, které se ukáže jako klíčové při otevírání dveří pro Estéeiny nenasytné ambice. Ovšem ve světě, který není zvyklý na mocné ženy, budou muset obě zaplatit vysokou cenu za odvahu žít život podle svých vlastních podmínek a odmítat při tom ustoupit.