Láska ze záhrobí - Greenwood, Kirsty, 1982- (Ikar, 2025)
Hříčkou osudu je mrtvé Delphie nabídnuta dohoda, v níž se může vrátit do svého předchozího života a znovu se spojit se záhadným pohledným mužem, o němž je přesvědčena, že je její spřízněnou duší. Má na to ale jen deset dní.