Legie. - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2022)
Sci-fi román je dalším ze série space opery, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka.