Ztracené dívky z Willowbrooku - Wiseman, Ellen Marie (Ikar, 2023)
Příběh inspirovaný skutečnou událostí. V tajemstvím opředené státní škole se skrývají šokující skutečnosti, které nečekaně vyplouvají na povrch.