Druhý manžel - White, Kate, 1950- (Baronet, 2024)
Detektivní román americké autorky vypráví dramatický příběh třicátnice Emmy, která se po nevyřešené vraždě manžela vzpamatovává velmi pomalu. Nápomocen jí ale bude hezký, úspěšný a milující vdovec Tom. Jenomže i ten má mnohá tajemství.