Nezlomní : prošli džunglí, aby našli nejlepšího přítele - Lindnord, Mikael, 1976- (Universum (Euromedia Group), 2024)
Knižní předloha filmu s Markem Wahlbergem v hlavní roli. Skutečný příběh o osudovém setkání sportovce, který se vydal na závod napříč ekvádorskou džunglí, a toulavého psa.