Zachráněný tučňáček - Kelly, Tilda (CPress, 2022)
Příběh malé Sofie, která se s tatínkem ocitá v neznámé Austrálii, bez maminky a bez přátel. S příchodem malého tučňáka přichází i naděje, že vše nebude tak zlé, jak se zdálo.