Volání jara - Oke, Janette, 1935- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2022)
Pokračování romantického příběhu odvážné Elizabeth, která odjela na Západ vyučovat děti osadníků. Poté, co se stala manželkou člena jízdní policie, je smířena se stěhováním z místa na místo, přesto jde o náročné životní období.