Světlo v plameni - Armentrout, Jennifer L., 1980- (Fragment, 2023)
Druhý díl série Žár těla a ohně. Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem.Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů. Nyktos má ale svůj vlastní plán a Sera si nemůže dovolit zamilovat se do zmučeného prvotního boha smrti. Vzpomínek na jejich společnou rozkoš se ale nelze jen tak zbavit. Když je oba Kolis povolá ke svému dvoru, objeví se zcela nové riziko.