Atlas : otcův příběh - Riley, Lucinda, 1965-2021 (Víkend, 2023)
Završení série Sedm sester přináší strhující příběh velké lásky, dávné nenávisti i hluboké bolesti, jež překračují hranice i oceány, a nakonec se proplétají v ohromujícím, nezapomenutelném vyvrcholení.