Houpy hou, hop a bác - Franta, Jiří, 1978- (Repolelo, 2022)
Obrázkové leporelo plné pestrých barev i zvuků pro seznámení malých dětí s nejrůznějšími citoslovci, která používáme při popisování některých činností.