Hravá angličtina : interaktivní mluvící kniha - McGadie, Heather (Kouzelné čtení, 2019)
Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který přináší spoustu informací a zábavy. Interaktivní tužkou se dotknete obrázku nebo textu a ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba