Krycí jména : přísně tajná hra se slovy - Chvátil, Vladimír, 1971- (Mindok, 2015)
Hlavní špión řekne: "Vlna 2". Najdete ta dvě správná slova, která vám pomohou k vítězství? Skrytou identitu všech 25 agentů znají jen hlavní špióni. Ostatní hráči znají agenty pouze pod jejich KRYCÍMI JMÉNY. Týmy spolu soupeří o prvenství v úspěšném kontaktování všech svých agentů. Hlavní špióni předkládají jednoslovné indicie pro skupinu slov zobrazených na stole. Spoluhráči se pokoušejí uhodnout slova své barvy a vyhnout se slovům patřícím soupeři. Opravdový profesionál nikdy nekontaktuje nájemného vraha. KRYCÍ JMÉNA: skvělá zábava pro všechny, kdo si rádi hrají se slovy