Goblíci jedlíci - Denoual, Thierry (Mindok, 2015)
Roztomilé bytůstky, které vám byly svěřeny, mají chuť na zábavu i na ostatní goblíky. Pokuse se srovnat své goblíky do řady. Otestujte svou paměť a logické myšlení touto jednoduchou a svižnou strategickou hrou. Hraje se v duchu piškvorek, kde vaše mlsné figurky mohou snadno sníst ty soupeřovy. Vítězí hráč, který jako první vytvoří řadu tří roztomilých goblíků své barvy