Duch! : feztovní vydání! - Zeimet, Jacques (MINDOK, 2016)
Bleskurychlá hra... neobyčejný klobouk zvaný fez je dostatečně velký na ukrytí ducha i všech jeho věcí. Duch - feztovní vydání, přináší další zpestření pro všechny milovníky ducha Balduina