Černé historky 1 : 50 tajuplných příběhů - Bösch, Holger, 1964- (Mindok, 2008)
Černé historky jsou tajuplné, pochmurné a zapeklité detektivní příběhy, zároveň je to originální společenská hra pro 2 a více hráčů