Usměvavá holka @ Tajnosti v dívčí škole - Reid, Carmen (Mladí dospělí, 2016)
Život přináší studentkám skotské prestižní internátní školy mnoho nástrah i radostí. V novém semestru se musí Gina rozhodnout, s kterým klukem chce dál randit. Amy chodí na brigádu, která však neodpovídá jejím představám o kariéře v módní branži. Niffin zájem o milostný život vedoucí internátu je už trochu přehnaný a šprtka Min začíná své spolubydlící štvát. Možná že výlet do slunné Kalifornie je to, co dívky potřebují.