Přišla třetí blondýna - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2020)
Na malém městě, jako jsou Vlčice, ví skoro každý, kde se co šustne, ale dvojčata Klára a Gábina to vědí do puntíku. A strašně rády do všeho strkají nos, což nelibě nese soukromé očko David Holzman, který si v nedalekém okresním městě založil výnosnou detektivní kancelář. Všetečné sestry tentokrát znepokojí záhadná blondýna, která se jednoho dne objeví ve Vlčicích. Je jí okolo třicítky, nastěhuje se do staré, dávno opuštěné chaty u rybníka a pokouší zdejší mužské. Odkud se tu najednou vzala? A podaří se konečně usvědčit starostku z krádeže peněz?