Až léto skončí - Ward, Penelope (Baronet, 2020)
Heather a její matka se živí pronajímáním letního domku. První (i druhé) setkání Hether s Noahem, nájemníkem na toto léto, skončilo trapasem. Přestože je mu určitě přes třicet, sotva dvacetiletá Heather shledává fotografa Noaha přitažlivým. On ji zjevně považuje za puberťačku. A i kdyby ne, vztah s ním je předem odsouzen k zániku - domek má pronajatý do konce léta, potom odjede a už se nikdy nevrátí.