Sestra bouře : románová sága Sedm sester 2 - Riley, Lucinda (Víkend, 2017)
Na luxusní sídlo u ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. Druhá ze sester Ally nemá zpočátku o pátrání po svém původu zájem, protože se poprvé hluboce zamilovala. Vzájemnou lásku však přerve tragická nehoda a Ally se náhle v životě nemá čeho chytit. A tak se spíš ze zoufalství přece jen vydává do Norska, kam ji vedou nápovědy z otcova dopisu.