Hon na maminčina zajíčka - Pavelková, Kristína, 1985- (Naše vojsko, 2021)
V Nelině životě nastane obrat ve chvíli, když jí matka představí svého nového přítele Adama. Na tom, že si její atraktivní matka našla přítele, by nebylo nic neobvyklého, kdyby jím nebyl o čtrnáct let mladší zajíček. Nela si pro svou matku představovala někoho úplně jiného. Její argumenty, že to s ní nemyslí vážně a jen zlomí její stárnoucí srdce, nezabírají. Rozhodne se přitvrdit.