Výtvarné náměty a techniky v předškolním vzdělávání - Křížová, Žaneta, 1987- (Raabe, 2021)
Teoreticky a prakticky koncipované náměty pro výtvarnou činnost u dětí předškolního věku mají posloužit především k rozvoji fantazie, kreativity a mimoslovních způsobů sebevyjádření. Příručka se zaměřuje na komplexní uchopení vybraných námětů vhodných k rozvíjení nejrůznějších výtvarných technik.