Pomýlené srdce - Young, Samantha, 1986- (Ikar, 2022)
Pro děvčata McKennovy byla Jane jako sestra. Pro Jamieho McKennu byla vším. Když se Jamieho svět začal hroutit, doufal, že právě Janina láska ho udrží pohromadě. Jane ho však opustila, když ji nejvíc potřeboval, a to jí Jamie nikdy neodpustí. Už léta plánuje pomstu těm, kteří ho o všechno připravili. A Jane není výjimkou. Přijde si pro ni. Jane to ví, jen to nedokáže pochopit. Byl to přece on, kdo ji tehdy od sebe odehnal. Navzdory vzájemné nevraživosti je pojí stejný cíl - chtějí, aby ti, kdo zničili McKennovy, zaplatili za své zločiny.