Mlha mezi námi - Gillerová-Brezníková, Katarína (Motto, 2022)
Čtveřice přátel na dovolené v Apalačském pohoří usiluje o přízeň půvabné Caroline, která v tajemném sídle rozehrává hru plnou intrik. Zatímco jejich vztahy ovlivňuje žárlivost a vzájemná nevraživost, v okolí se začnou dít podezřelé věci, které vyústí v tragédii. O dvě desetiletí později vycházejí najevo události, které navždy ovlivnily několik osudů. Na neopětovanou lásku však nelze nikdy zapomenout. Stejně jako na lež a nevykonanou pomstu.