Deník mopse. - May, Kyla (CPress, 2021)
Další pokračování deníkových záznamů roztomilého mopse Barona z Bublin, zvaného Bubi. Sněží! Bella je u vytržení, Bubi její nadšení ovšem nesdílí. Vždyť sníh studí, je mokrý, a navíc to na něm pěkně klouže! A k tomu všemu se do vedlejšího domu přistěhoval kluk, který má děsivé, obrovské zvíře. Naučí se Bubi mít rád sníh? A najde si nového kamaráda?