Papuchalk Petr - Horáček, Petr, 1967- (Portál, 2013)
Petr a Pavel jsou dobří kamarádi, jednoho dne ale přijde bouře a Pavel se Petrovi dočista ztratí. Ten se ho vydává hledat společně s velrybou, ale ne a ne ho najít.