Neměli bychom - Keeland, Vi (New adult, 2021)
Erotická romance o vášnivém vztahu dvou úspěšných konkurentů. Bennett se dovídá, že po fúzi dvou reklamních agentur bude muset o své místo kreativního ředitele soupeřit s Annalise, zastávající v druhé z firem stejnou pozici. Je si však jistý, že díky svým mnohaletým zkušenostem s přehledem zvítězí a „té ženské“ nezbyde nic jiného, než odjet na pobočku v Texasu. Jenže pak se oba protivníci setkají osobně a okamžitě to mezi nimi začne jiskřit - a zároveň i pěkně skřípat. Zvítězí nakonec láska, nebo nevraživost?