Můj první tanec - Yoon, Nicola (CooBoo, 2022)
Evie má v jednom jasno: každá láska skončí zlomeným srdcem. Jakmile se před ní dva lidé políbí, spatří celý jejich vztah od prvního setkání až po hořký rozchod. Tahle zvláštní schopnost jí bohatě stačí k tomu, aby si kluky držela od těla. Pak se ovšem ocitne v tanečním studiu, kde jí jako partnera přidělí tajemného X. Okouzlující tanečník v ní probudí nečekané pocity a přiměje ji přemýšlet o tom, jestli láska za trochu toho rizika přece jen nestojí.