Druhá tvář - Audrain, Ashley, 1982- (Ikar, 2021)
Hlavní hrdinkou je mladá žena, která se nejprve soustředí na svá studia, na práci, na psaní. Během svého studia poznává budoucího manžela, se kterým založí posléze rodinu. A tím začíná velké drama a trápení. Nastává fáze nejen fyzické vyčerpanosti, ale i vzájemného žárlení a osočování. V ženě převládá frustrace z toho, že svou novou roli nezvládá, že není dost pečující a milující matkou. Tento pocit nedokonalosti si chce časem kompenzovat druhým dítětem, rodinu však čeká tragédie.