Zamrazení - Macdonald, Ross, 1915-1983 (Kobra (Argo), 1994)
Osoby, účinkující v této tragédii sobectví a falešné soudržnosti, jsou deformovány po řadu let a teprve banální případ hledání ztracené manželky roztrhne předivo lží a dlouholeté viny.