Cesta do blikajícího pekla - Medková, Šárka (Pointa, 2022)
Milena je gamblerka. Kromě toho je také vzornou manželkou a matkou, která pracuje v bance. Rozhodně nesplňuje představu morálně pokleslé a zanedbané osoby, která podřídila celý svůj život závislosti. I přesto si musí přiznat, že má skutečný problém. Narůstající dluhy, rozvrácené vztahy - to jsou jen některé z těžkostí, které si svou nebezpečnou zálibou způsobila. Dokáže teď skutečně s automaty skončit, tak jak si už sama několikrát řekla, nebo bude muset zasáhnout někdo zvenčí?