Hořím pro tebe. - Geissinger, J. T. (Red, 2021)
Jackson Boudreaux alias Netvor je bohatý a krásný, ale k zaměstnancům Bianky Hardwickové, majitelky restaurace v New Orleansu, se chová povýšeně. Příčí se jí už jen pomyšlení, že by pro něj ještě někdy měla vařit. Když ji však Jackson požádá, aby se ujala přípravy hostiny na jeho dobročinné akci, Bianka nemůže odmítnout, protože jí peníze pomohou uhradit účty za léčení těžce nemocné matky. A pak jí Jackson předloží další nehoráznou nabídku: Vem si mě.