Deník malého poseroutky. - Kinney, Jeff, 1971- (CooBoo, 2021)
Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího. Když Greg a jeho noví spoluhráči zahajují sezónu, jejich šance na vítězství jsou naprosto mizivé. Ale ve sportu se může stát cokoli.