Bruno v cirkuse - Smith, Alex T., 1985- (Mladá fronta, 2015)
Bruno zažívá se svým nejlepším kamarádem panem Žmolkofuskou další úžasné dobrodružství. Tentokrát se vůbec poprvé podívají do parku. A zavítají také do cirkusu, ve kterém nakonec i vystoupí!