Bruno u moře - Smith, Alex T., 1985- (Mladá fronta, 2015)
Bruno, neobyčejný pejsek s neobyčejným životem, se vrací! A i tentokrát se svým nejlepším kamarádem, panem Žmolkofuskou, prožije pořádné dobrodružství. Vypraví se totiž k moři, kde se setká tváří v tvář se žralokem, naučí se několik cizích slůvek, a dokonce se v pravém pirátském korábu zúčastní honby za pokladem!