V nemilosti - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2019)
Sydney Wellsová byla šestnáct let šťastně vdaná. Nyní je vdova. Její manžel Andrew zahynul při nehodě na motorce. Ještě před svatbou uzavřeli Sydney a Andrew předmanželskou smlouvu, v níž se zřekli všech nároků na společné vlastnictví, a tím pádem nyní Sydney nemá nárok na nic z dědictví. Sydney musí začít úplně od nuly. Coby bývalá módní návrhářka se vrací do světa módy. Její návrat ale není nijak triumfální, naopak jí přinese další příkoří a problémy, po kterých klesne na ještě hlubší dno.