Pekárna s vůní skořice - Kvarnström-Jones, Ruth, 1962- (Metafora, 2021)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen - dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence. Zcela na dně se vrací do rodného Švédska, do městečka Halleholm, kde zdědila po svých prarodičích bývalé pekařství. Protože v Londýně nasbírala zkušenosti coby pekařka, pokusí se rodinný podnik znovu otevřít. Její nadšení ovšem netrvá dlouho. Místní magnát Reuben Halleholm ji nejen od dětství nenávidí, ale teď se ji pomocí intrik snaží přimět, aby v podnikání neuspěla a dům mu prodala. Zvládne Lovisa i tak pokračovat v rodinné tradici?