O perníkové chaloupce : interaktivní mluvící kniha - Schenková, Bela, 1966- (Kouzelné čtení, 2020)
Kouzelné čtení je unikátní výukový systém. Stačí, když se elektronickou tužkou dotknete obrázku nebo textu a ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Ponořte se do krásného příběhu o Jeníčkovi a Mařence.