Léto : interaktivní mluvicí kniha - Krystlíková, Lucie, 1973- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2020)
Minikniha Léto z edice Kouzelné čtení je určena nejmenším dětem. Seznámí je s naším nejteplejším ročním obdobím. Přišel čas léta a s ním jsou tu i prázdniny. Kde je asi stráví Madlenka s Jonášem? Sedět doma určitě nebudou. Půjdou se vykoupat k rybníku nebo sjedou řeku na kánoi. Pojďte zjistit, co se jim přihodí při přípravě táboráku. Znovu se setkáte s pejskem Blekem i kočku Mícou. A nebude chybět ani letní písnička.