Dinosauři : interaktivní mluvící kniha - Rak, Štěpán, 1978- (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2020)
Objevte fascinující svět dinosaurů, který na Zemi existoval před miliony let. V poutavě ilustrované knize se seznámíte s obdobím od zrození těchto úžasných tvorů až po jejich zánik způsobený dopadem obrovského meteoritu. Kniha vycházející z nejaktuálnějších vědeckých poznatků zaujme malé i velké badatele.