Neotvírat!!!. - Habersack, Charlotte, 1966- (Drobek, 2020)
Nemo už toho má dost! Zrovna teď, když se musí učit na písemku z matematiky! Na další příšerku teď vážně nemá čas! Když zase u dveří najde balíček, ani ho neotevře a odnese ho zpátky na poštu. Ve městě se přesto začnou dít neuvěřitelné věci. Horní Suchopár najednou pohltí černočerná tma. A nejen to. Někdo ten balíček musel otevřít! A to, co bylo uvnitř, teď běhá po městě! Nemo, Otka a Béda vůbec netuší, co to je. Vědí jen, že na balík někdo načmáral: „Neotvírat! Saje!“