Hasič : povolání : interaktivní mluvící kniha - Pichrtová, Šárka (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2019)
Interaktivní kniha seznámí děti s povoláním hasiče. Funguje s elektronickou tužkou. Děti se seznámí s hasičskými vozy. Uvidí, jakou používají techniku a dozví se, jak se staví protipovodňová hráz. V knize na ně čeká přes 500 zvuků a textů. Nechybí jednoduchý kvíz, který procvičí získané znalosti.