Zvířátka v zoo : interaktivní mluvicí kniha - Drobný, Libor, 1984- (Kouzelné čtení, 2020)
Pan Votýpka, vrátný v zoologické zahradě, bude mít narozeniny. Podaří se zvířátkům připravit narozeninové překvapení?